Gianni en Felicia in Temptation Island
Volledig scherm
Gianni en Felicia in Temptation Island © RTL

Kunnen de koppels de verleiding nú al niet weerstaan in Temptation Island?

Temptation IslandHet nieuwe seizoen van Temptation Island ging vanavond van start met een dubbele aflevering op RTL 5. De grenzen werden al snel opgezocht. Zo viel de bezette Gianni vrij snel voor de charmes van verleidster Felicia en liet Christian zonder gêne zijn oog op het vrouwelijk schoon vallen. ,,Geniet van het uitzicht. Er is niks mis met kijken, echt niet.”

De eerste uitzending stond vooral in het teken van het voorstellen van de koppels en de begeerlijke singles. De stelletjes – Christian en Angela, Gianni en Melissa, Karim en Roshina en Arda en Elke – hadden ieder hun eigen redenen om mee te doen aan de ultieme relatietest. Voor de blonde Melissa draait hun deelname om één ding: haar vriend moet haar vertrouwen volledig zien terug te winnen. Aan het begin van hun relatie zette hij namelijk de bloemetjes buiten, waardoor Melissa wantrouwend is geworden. Ook Karim heeft zijn vriendin Roshina wat te bewijzen: hij zoende tijdens een ruzie met een andere dame en had contact met andere vrouwen op sociale media.

De koppels dachten bij aankomst nog even van elkaar te kunnen genieten in een hotel in Thailand. Maar daar kwam de eerste verrassing: tijdens hun korte verblijf waren enkele verleid(-st)ers al aanwezig om de tortelduifjes naar hun kamer te begeleiden. Het samenzijn was van korte duur, want de stellen werden al snel uit elkaar gehaald en gedropt bij hun luxe villa's.

Ook daar konden ze maar even van de rust genieten, want de hongerige vrijgezellen stonden klaar om – anders dan in de vorige seizoenen – onder het genot van een drankje zichzelf voor te stellen. Ze kregen de kans om wat vragen te stellen over de partners en werden daarna gekoppeld aan een van de bezette deelnemers voor een date de volgende dag.

Nikki geeft een showtje paaldansen weg in Temptation Island
Volledig scherm
Nikki geeft een showtje paaldansen weg in Temptation Island © RTL

Verleiden

In de tweede aflevering lag de focus vooral op daten, feesten en verleiden. Hoewel de bezette vrouwen het nog wel moeilijk hadden met het missen van hun liefdes, waren de dates met de singles een welkome afleiding. Sprake van aanrakingen of ander intiem contact was er echter nog niet. Zo gaf Melissa aan voorlopig liever de kat uit de boom te kijken voordat ze wat losser zou worden en had krullenbol Angela al snel door dat verleidster Bas een ‘sneaky’ spelletje speelt om de vrouwen uit de tent te lokken.

Bij de mannen zetten de vrouwelijke vrijgezellen hun troeven in tijdens een korte introductieronde. Zo gaf de roodharige Nikki een showtje paaldansen weg en hoopte Amber in een kittig pitspoes-pakje de heren in te pakken met opmerkelijke openingszinnen: ,,Drive fast, drive safe: go. Ik ben Amber, ik ben 22 jaar. Mijn hobby's zijn kunstschaatsen en autotuning. En je weet: één rit met mij en je relatie is voorbij.”

Quote

Hij staat er helemaal voor open. Wagenwijd

Felicia

Later op de avond was het tijd voor een feestje. Het bekende drankgebruik zorgde voor flink wat onthullingen. Want Gianni, die eerder aangaf niet veel te kunnen klagen over zijn vriendin, deed plotseling een nogal persoonlijk boekje open over Melissa. ,,Ze heeft nooit geen interesse in mannen, geen vriendje, ze heeft... niks", begon hij. En daar bleef het niet bij: ,,Ze heeft nooit een onenightstand gehad, nooit een date gehad, niks.”

Gianni bleef ondertussen zijn glas vullen en dat resulteerde in nog meer uitspraken. Hij bekende Felicia, die tijdens het feestje constant om hem heen dwarrelde, wel te zien zitten. ,,Ik vind je wel echt leuk. Nee, ik vind je echt leuk", zei hij tegen haar. Felicia stelde er dan ook vrij zeker van te zijn dat haar avances op zeer korte termijn effect zullen hebben. ,,Hij staat er helemaal voor open. Wagenwijd.”

In de teaser van volgende week was te zien hoe Elke in tranen uitbarst, terwijl Arda steeds closer wordt met verleidster Elina. Ook gaan de bezette dames en heren op date met de singles.