Volledig scherm
Kylie Jenner. © EPA

Kylie Jenner uit de kleren voor Playboy, familie reageert geschokt

Kylie Jenner (22) zal vanaf 17 september samen met haar vriend Travis Scott te zien zijn in de Playboy. Zij gaat haar zus Kim Kardashian achterna en deelt op Instagram alvast een voorproefje van de shoot.

Bij de foto schrijft Jenner: ,,Wanneer Houston en LA elkaar ontmoeten. Playboy, nog even wachten!” De twee omhelzen elkaar innig terwijl Scott alleen een spijkerbroek aanheeft en Jenner een grote hoed draagt. 

Op Instagram reageert zus Khloe Kardashian geschokt. In meerdere reacties die zij plaatst bij de foto laat ze weten: ,,Woooow, ik ben in shock! Oke, wow. Goedemorgen!” Zus Kim Kardashian ging in 2007 uit de kleren voor het blad, maar leek achteraf spijt te hebben van de foto’s. Later ging de realityster wederom met de billen bloot voor Love Magazine.

Jenner (22) en Scott (28) zijn sinds april 2017 bij elkaar. Ze hebben samen dochter Stormi, die vorig jaar februari geboren werd. Jenner is officieel de jongste miljardair ter wereld, zij verslaat volgens Forbes zelfs Facebookbaas Mark Zuckerberg, die ‘pas’ op zijn 23ste een bedrag met negen nullen waard was.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.