De kijkcijfers voor het naar SBS6 verhuisde Miljoenenjacht groeien.
Volledig scherm
De kijkcijfers voor het naar SBS6 verhuisde Miljoenenjacht groeien. © ANP Kippa

Laatste Miljoenenjacht sluit af met record voor SBS6

De kijkcijfers voor het naar SBS 6 verhuisde Miljoenenjacht groeien. Gisteren keken er 1,68 miljoen kijkers naar de voorlopig laatste aflevering van de spelshow van Linda de Mol. Dat is tot nu toe de hoogste score voor het programma op de nieuwe thuiszender, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vorige week keken er iets minder mensen naar Miljoenenjacht: 1,64 miljoen.

Miljoenenjacht was gisteren op primetime ook het best bekeken programma. Het won de strijd om de kijker van RTL 4 en NPO 1 die eveneens goed scoorden met respectievelijk Expeditie Robinson en Onze boerderij. Beide programma's kwamen uit op een kijkerspubliek van zo'n 1,5 miljoen mensen.

Later op de avond waren de meeste kijkers voor RTL 4 met een nieuwe aflevering van Familie Kruys (885.000 kijkers). NPO 1 volgde met 720.000 voor Nick en Simon: The Dream, terwijl SBS 6 het met 495.000 belangstellenden moest doen voor Flirty Dancing.

Haast traditiegetrouw was het NOS Journaal van 20.00 uur het best bekeken programma van de dag. Bijna 2,2 miljoen mensen schakelden op het nieuws in. Naar Studio Sport Eredivisie keken ruim 2 miljoen mensen.

  1. Steven na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’
    video

    Steven na Boer Zoekt Vrouw overspoeld met mailtjes: ‘Ik heb niet de rust ze allemaal te lezen’

    Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Steven zit na de uitzending van zondag, waarin te zien was hoe boerin Annemiek hem wegstuurde, met een ontplofte mailbox. Hij kreeg zo veel berichten van kijkers, dat hij ze nog niet allemaal heeft kunnen lezen. Volgens de redactie van de boerendatingshow gaat het om ‘lieve berichtjes’ die Steven via de mail en social media ontvangt en is hij totaal overdonderd.