Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © EPA

Labrador Oz eerste gezinsuitbreiding Meghan en Harry

Meghan Markle en prins Harry hebben er in hun nog bescheiden gezinnetje een aanwinst bij. Geen koninklijke baby, maar een hond. De zwarte labrador Oz.

Het wordt de tweede hond voor het koninklijke stel. Beagle Guy woont al even bij de hertogin van Sussex een haar man. Guy woonde eerst bij Meghan in Toronto. Toen ze naar Londen verhuisde, nam ze de hond mee. Haar andere hond, Bogart (een kruising tussen een labrador en een shepherd) was te oud voor de verhuizing, en bleef achter bij vrienden in Canada. 

De nieuwe hond heeft volgens The Daily Mail de naam Oz gekregen. Waar de naam precies vandaan komt, is niet duidelijk. Het zou een verwijzing kunnen zijn naar ‘The Wizard of Oz’, het wereldberoemde verhaal van Frank L. Baum. Maar de hond kan ook vernoemd zijn naar aankomende eerste grote reis van het stel naar Australië, waar ze de Invictus Games in Sydney gaan openen.

Thuis

Volgens ingewijden van The Daily Mail heeft de nieuwe viervoeter zijn weg al gevonden in zowel Nottingham Cottage als in het huis dat de hertog en hertogin huren in de Cotswolds. Ook Guy zou het prima naar zijn zin hebben in Londen. De beagle was ook van de partij op Meghans trouwdag, verklapte visagist Daniel Martin eerder al. Terwijl hij Meghan opmaakte en haarstylist Serge Normant het bruidskapsel verzorgde, lag de trouwe viervoeter aan de voeten van zijn baasje.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.