Volledig scherm
© ANP Kippa

Leontine Borsato laat van zich horen op de dag van de liefde

Leontine Borsato (52) heeft voor het eerst van zich laten horen sinds zij en zanger Marco Borsato (53) aankondigden uit elkaar te gaan. Vanuit 't Gooi wenst Leontine haar Instagramvolgers een fijne Valentijnsdag toe. Ook deelt ze de tekst: ‘Loslaten is het nieuwe verbinden.’

Uit het mini-berichtje valt op te maken dat Leontine probeert positief te blijven in een voor haar heftige periode. Verschillende BN’ers liken de update of laten een hartje achter.

Op 4 februari kwam plots het nieuws naar buiten dat de Borsato's na 23 jaar een punt achter hun huwelijk zetten. Ze namen die beslissing met pijn in het hart. ‘We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven’, meldden ze.

Het is onbekend wat er precies tussen Marco en Leontine is voorgevallen. De twee, die een villa in Blaricum bezitten, leken onschendbaar. Samen kregen ze drie kinderen: Luca (21), Senna (18) en Jada (17). Volgens de laatste berichten zou Marco na een vakantie op de Malediven bij zijn moeder Mary de Graaf verblijven. Zij runt in Alkmaar de bruidswinkel De Witte Markies.

  1. Imanuelle Grives werd betrapt door verhuurster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    Imanuelle Grives werd betrapt door verhuur­ster Airbnb ‘die overal wit poeder en pillen zag’

    De voor drugshandel veroordeelde actrice Imanuelle Grives werd opgepakt op Tomorrowland omdat ze is betrapt door de verhuurster van het huis waar ze bivakkeerde. Dat claimt de 34-jarige actrice in een interview met de Volkskrant. ‘Die vrouw was door mijn spullen gegaan, had daar drugs gezien en gedacht: dit zijn vast dealers', aldus Grives. Uit de verklaring die justitie voorlas tijdens de rechtszaak, bleek dat de verhuurster ‘open en bloot bergjes wit poeder en pillen zag, plus envelopjes en bladen met bedragen'.