Festival van het Gebroken Hart NPO Radio 2 met presentator DJ Stefan Stasse
Volledig scherm
Festival van het Gebroken Hart NPO Radio 2 met presentator DJ Stefan Stasse © KRO-NCRV

Liefdesverdriet was nog nooit zo’n feest op het Festival van het Gebroken Hart

Met liefdesverdriet bij de pakken neer gaan zitten, zo vlak voor Valentijnsdag? Daar doen ze bij NPO Radio 2 niet aan. Stefan Stasse viert vanavond al het moois dat voortkomt uit verspilde tranen, tijdens het Festival van het Gebroken Hart.

0 reacties

 1. Ze lijkt van de aardbol verdwenen, maar verdient nog miljoenen: zo gaat het met Susan Boyle
  PREMIUM

  Ze lijkt van de aardbol verdwenen, maar verdient nog miljoenen: zo gaat het met Susan Boyle

  Veertien jaar na haar iconische auditie bij Britain’s got talent dook de Schotse Susan Boyle (61) weer op sociale media op, in een post die meteen viraal ging. De zangeres leek van de aardbol verdwenen, al dikt haar bankrekening nog steeds lekker aan met dank aan die ene cover die de hele wereld overging. Hoe een voormalige huisvrouw haar dromen werkelijkheid zag worden. ,,Ik zou graag een kind adopteren, maar ik denk dat m’n kat jaloers zal zijn.’’
 2. Tien passages uit de nietsverhullende biografie van Maxime Meiland
  met video

  Tien passages uit de nietsver­hul­len­de biografie van Maxime Meiland

  In navolging van vader Martien en moeder Erica heeft nu ook Maxime Meiland (27) een boek uitgebracht over haar leven. In Maxime: Misbruikt, ontspoord en nu... gelukkig!, dat werd opgetekend door huisbiograaf Jan Dijkgraaf, vertelt de realityster onverbloemd over de diepe dalen uit haar jeugd en laat zij een heel andere kant van de familie Meiland zien. Tien passages uit de nieuwe, nietsverhullende Meiland-biografie.