Volledig scherm
Linda de Mol © ANP Kippa

Linda de Mol-hits Oh, wat een jaar! en Weet ik veel blijven bij RTL

Twee van Linda de Mols hitprogramma’s verhuizen niet met haar mee van RTL naar Talpa. Het achtste seizoen van Weet ik veel en het derde seizoen van Oh, wat een jaar! zullen door RTL worden uitgezonden met andere presentatoren.

Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt. Oh, wat een jaar! en Weet ik veel keren in het voorjaar terug. Welke RTL-gezichten de programma's van Linda overnemen, weet de zender nog niet.

De afgelopen maanden was er discussie tussen RTL en Talpa over een aantal contractuele afspraken rondom de programma's. ,,Het is goed dat er in dit dossier eindelijk duidelijkheid is”, zegt een woordvoerder van RTL. ,,Nu ons standpunt ook door een juridische uitspraak is bekrachtigd, kunnen wij weer overgaan tot de orde van de dag.”

Het is goed nieuws voor RTL, dat de komende jaren ook de The Voice-programma’s blijft uitzenden. Dat terwijl Talpa-baas John de Mol de shows dolgraag mee wilde nemen naar SBS. Samen met zijn zus Linda heeft hij overigens wel een reeks andere programma’s bij RTL weggekaapt, waaronder Miljoenenjacht, Linda's Zomerweek en Ik hou van Holland. Eerder haalde Talpa ook al shows als It Takes 2 en Dance Dance Dance weg bij RTL, naast presentatoren als Wendy van Dijk en Gordon.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.