Volledig scherm
© ANP Kippa

Loiza Lamers in Duitse tv-show Let's Dance

Loiza Lamers (25) maakt binnenkort haar opwachting in het dertiende seizoen van de populaire Duitse tv-show Let's Dance. Het Nederlandse model is een van de kandidaten, zo maakte ze zelf bekend op Instagram.

,,Eindelijk mag ik het bekend maken! En wat ben ik hier ontzettend blij mee", schrijft Loiza. ,,Vanaf volgende maand ga ik een fantastisch avontuur aan bij onze buren in Duitsland en zal ik te zien zijn bij RTL in het dansprogramma LET'S DANCE! Ik kan niet wachten tot het zo ver is! Mijn leven staat nu de komende tijd geheel in het teken van trainen trainen en nog eens trainen en natuurlijk zorgen dat mijn Duitse taal te verstaan is haha. Om dan straks hopelijk in die liveshows die Sterne des Himmels zu tanzen."

Loiza is niet de eerste Nederlander die gevraagd wordt voor de show, die lijkt op het programma Dancing With The Stars. Onder anderen Sylvie Meis en Bastiaan Ragas deden al eens mee. Sylvie was na haar deelname bovendien seizoenenlang de presentatrice van het programma.

  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”