Prinses Beatrix en prinses Mabel, met in hun digitale midden David Fernandez Rivas, winnaar van de Prins Friso Ingenieursprijs 2021.
Volledig scherm
Prinses Beatrix en prinses Mabel, met in hun digitale midden David Fernandez Rivas, winnaar van de Prins Friso Ingenieursprijs 2021. © Brunopress

Mabel en dochter blij met winnaar Prins Friso Ingenieursprijs, Beatrix kijkt trots toe

Als koningin moest ze niets hebben van computers en moderne communicatiemiddelen, maar als 83-jarige checkte prinses Beatrix vanmiddag digitaal in voor de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs, vernoemd naar haar in 2013 overleden zoon. Eén van diens dochters is volgens haar moeder erg blij met de winnaar.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.