Martijn en Deborah
Volledig scherm
Martijn en Deborah © Instagram @martijn_krabbe

Martijn Krabbé getrouwd met Deborah: ‘Lang leve de liefde’

Martijn Krabbé (51) is vandaag getrouwd. Dat laat de televisiepresentator vandaag zelf weten via Instagram. Hij deelt een foto met zijn kersverse vrouw Deborah. Het stel gaf elkaar het jawoord in Parc Broekhuizen in Leersum.

Krabbé schrijft bij de foto: ,,We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever.” Tijdens pakjesavond vorig jaar vroeg hij zijn Deborah ten huwelijk. Hij stopte zijn aanzoek in een sinterklaasgedicht. Eerder deelde de RTL-coryfee flink aan het lijnen te zijn voor zijn huwelijksdag.

Lees verder onder de foto.

Begin 2018 verbrak de presentator van The Voice zijn vorige relatie, met luchtacrobate Noi Pakon Schuijffel. Zij leerden elkaar kennen via Facebook en lasten gedurende de relatie meerdere keren een relatiepauze in. 

Eerder was hij getrouwd met Amanda Beekman; zij zetten in 2014 officieel een punt achter hun relatie. De twee gingen al twee keer eerder uit elkaar. Tijdens de eerste gescheiden periode in 1999 raakte Amanda zwanger van zoon Bickel (19). Door de komst van hun zoon groeiden de twee weer naar elkaar toe en besloten de draad op te pakken. In 2004 werd dochter Michelle (14) geboren, en eind 2005 gaven Amanda en Martijn elkaar opnieuw het jawoord. Daarna werden dochter Jasmijn (12) en zoon Achilles (10) geboren. Toch besloot het stel in 2010 om apart te gaan wonen en breiden er in 2014 officieel een eind aan. Amanda Beekman trouwde in 2015 met Harrie Kolen en kreeg een een zoontje, David Jane. Eind vorige maand werd bekend dat Amanda weer in verwachting is.