Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Mijn oren klapperden van de uitspraken van de buren van de bedreigde Van der Wal

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

5 reacties

 • Drenth

  1 maand geleden
  Welke omroep laat een dergelijk stompzinnige benadering van ronduit criminele acties toe voor uitzending. En mensen met een stopzinnige reactie worden ook weer geprezen door een stompzinnige ondersteuning. Als je bedreiging als een afwijkende mening benadert dan ben je niet het scherpste potlood uit de doos. Wat heeft Duitsland hier in godsnaam mee van doen?
 • Arno Goossens

  1 maand geleden
  Treurig..Dat een hardwerkende minister in zo'n buurt moet wonen.. Ze moeten zich kapot schamen!
 • Marjan Van Doorn

  1 maand geleden
  Niets mis met deze reacties. De grootste vervuilers moet in Duitsland zoeken. Net over de grens. Daar hebben ze aan ons geneuzel schijt en gaan ze lekker door met waar ze mee bezig zijn. Zoals zo vaak wil Nederland het beste jongetje van de klas zijn en denken die klootviolen in Den Haag dat wij het wereld probleem alleen kunnen oplossen. Natuurlijk moet er één een poging doen om het probleem te gaan aanpakken. Maar Nederland slaat zoals vaker weer een door!
 • Cees van Dijk

  1 maand geleden
  Volledig verbaasd over gedrag en uitspraken bewoners daar. Ik sta volledig achter jou reactie over diep gezonken Nederlandse burgers. Nog nooit won een grote bek zonder motivatie. Wel een duur kostenplaatje producerend. Voor vele acties schaam ik mevpor onze landgenoten. Het kan veeeeel anders. Succes en blijf schrijven!
 • H otten

  1 maand geleden
  Wat een lef om mensen met een afwijkende mening meteen als zonder verstand te beschrijven.