Volledig scherm
Kylie Jenner. © Evan Agostini/Invision/AP

Miljardair Kylie Jenner (22) is shopverslaafd: ‘Ik heb een probleem’

Kylie Jenner heeft haar creditcard weer flink laten wapperen. De 22-jarige realityster en ondernemer deelde op Instagram filmpjes van haar recente oogst en haar gigantische schoenenkast. ,,Ik heb een probleem”, schreef het zusje van Kim Kardashian erbij.

Kylie schafte tijdens haar shopsessie meerdere paren schoenen aan. Zo herkende tijdschrift People Gucci-sandalen van 1250 dollar, sandalen van Bottega Veneta van 690 dollar en twee paar pumps van Balenciaga, elk van 995 dollar. Het nieuwe schoeisel werd gelijk aan haar kast, die is georganiseerd op merk en kleur, toegevoegd.

Haar liefde voor kleding en accessoires komt ook in andere delen van haar huis naar voren. Zo heeft de realityster een ‘gewone’ kledingkast en een kast met enkel sportkledij, vertelde haar binnenhuisarchitect eerder. Ook heeft ze een speciale ruimte voor haar ruim vierhonderd designertassen en een paskamer om haar outfits in stijl uit te proberen.

De Amerikaanse kan haar shopverslaving overigens gemakkelijk bekostigen. Eerder dit jaar werd bekend dat Kylie de jongste miljardair wereldwijd is. Dit dankt ze voornamelijk aan haar cosmetica-onderneming.

  1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
    PREMIUM
    Carine Crutzen

    ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

    Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.