Volledig scherm
Miljuschka Witzenhausen © ANP Kippa

Miljuschka showt haar tijgerstrepen, zwoele foto van Jan mislukt

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Het was de bedoeling dat Jan een Instagram-waardig kiekje zou maken, maar dat kan hij nu wel vergeten. ‘Dit had een zwoele foto met mijn nieuwe opblaasbare flamingo moeten worden’, aldus de presentator.

Miljuschka Witzenhausen is in haar badpak gekropen en toont trots haar tijgerstrepen. ‘Laat ze maar zien dames’, schrijft de bak-koningin.

Ali B. geeft zijn fans vandaag de gelegenheid om een geinig onderschrift te bedenken bij een griezelige foto. 

Martijn Krabbé heeft intens genoten van de vakantie met zijn zoons, dochters en verloofde Deborah. 

Wat Sylvie Meis ook met haar volgers deelt: de blondine kan rekenen op honderden complimenten. Ook als ze weer eens reclame maakt voor haar gladde huidje.

Vlogger Enzo Knol heeft een nogal opvallende outfit aan. Vooral zijn jas met vlammen en fluoriserende broek trekken de aandacht.

Claudia de Breij gaat zo nu en dan een stukje wandelen, maar haar vrouw Jessica heeft haar altijd in het vizier.

Het ziet er een beetje ongelukkig uit, en dat blijkt ook zo te zijn. ‘Als ze die dingen nou niet zo schuin zouden maken, zou het nog wel lukken’, schrijft Katja Schuurman bij een kiekje waarop ze op een ‘genderneutrale’ wc zit.

Influencer Moise Trustfull heeft vandaag nergens zin in. Behalve in het bijkleuren op een boot.

Het half-Nederlandse model Bella Hadid is dol op paarden. Vandaag deelt ze een zoet videootje waarin ze het beest zachtaardig aait. ‘We worden beste vrienden voor altijd’, schrijft ze erbij.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.