Volledig scherm
Janny reageert niet blij op haar 'cadeau'. © Gerard Joling

Moeder Gerard Joling schrikt zich rot bij zien ‘verjaardagscadeau’: ‘Breng hem maar terug’

Gerard Joling heeft zijn hoogbejaarde moeder met een behoorlijk flauwe grap flink aan het schrikken gemaakt. De 59-jarige zanger maakte moederlief wijs dat hij voor haar 90ste verjaardag een puppy had aangeschaft, wetende dat zij helemaal niets van honden moet hebben. ,,Ik wil hem niet vasthouden, breng hem maar terug!”

Het is al de hele dag groot feest in huize Joling: moeder Janny blaast alweer 90 kaarsjes uit en is tot grote vreugde van Geer nog kerngezond. ‘Die lieve, lieve schat is vandaag 90 jaar geworden. Lieve mam, ik ben ongelofelijk trots op je’, schrijft een dolblije zanger op zijn Instagrampagina.

‘Ben je nou helemaal gek?’

Gerard brengt zoals het een goede zoon betaamt een bezoekje aan zijn moeder en geeft de jarige job twee manden met hortensia’s. Achter de bloemen heeft Geer nog een verrassing voor Janny in petto, maar daar is zij iets minder blij mee.

Het blijkt een klein hondje te zijn. ,,Ben je nou helemaal gek?!”, lacht Janny. Geer doet vergeefs nog een poging. ,,Nee, ik hoef ‘m niet. Ik hou er niet van. Ik wil hem niet vasthouden. Geef hem maar aan Cor (vriend van Janny, red.).”

‘Ik voel mij enorm jarig’

Geer haalt zijn moeder hierna snel uit haar nachtmerrie en verzekert haar dat het om een grapje gaat. Op Instagram laat Janny weten een leuke verjaardag te hebben gehad, ondanks het flauwe geintje van zoonlief. ,,Wat een lieve en leuke felicitaties krijg ik van iedereen. Hartstikke bedankt iedereen. Ik voel mij enorm jarig.”