Monique Smit verwelkomt tweede kindje

Monique Smit is bevallen van een zoon. Het kleintje kwam gisteren ter wereld en heeft de naam Luca Liam gekregen.

Op Instagram deelde de Volendamse vandaag het blije nieuws. ,,Luca Liam", schreef Monique bij een foto van de baby. De zangeres maakte in januari bekend zwanger te zijn van een tweede kindje. Monique en haar vriend Martijn kregen in 2015 zoontje Noah.

De Volendamse zangeres genoot met volle teugen van haar zwangerschap, maar af en toe sloeg de paniek toe. Het 30-jarige zusje van Jan Smit twijfelde regelmatig of ze de verandering in haar leven wel aan kan. ,,Er spoken zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje? Hoe was die beginperiode met een baby ook alweer?” zei ze daar eerder over.

Volledig scherm
© BRUNO PRESS
  1. Nederlandse Eyelar schreef comeback-single Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’
    PREMIUM

    Nederland­se Eyelar schreef comeback-sin­gle Demi Lovato: ‘Volgend jaar zelf op de Grammy's’

    De comeback van de Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato heeft een Nederlands tintje. De popster zong afgelopen weekend bij de Grammy’s haar nieuwe nummer Anyone, dat mede werd geschreven door de Veenendaalse Eyelar Mirzazadeh (25). Het lied staat inmiddels op één in de hitlijsten in de Verenigde Staten. ,,We schreven het al voordat ze die overdosis nam, dus we dachten: dat komt nooit meer uit.”