Monique Smit verwelkomt tweede kindje

Monique Smit is bevallen van een zoon. Het kleintje kwam gisteren ter wereld en heeft de naam Luca Liam gekregen.

Op Instagram deelde de Volendamse vandaag het blije nieuws. ,,Luca Liam", schreef Monique bij een foto van de baby. De zangeres maakte in januari bekend zwanger te zijn van een tweede kindje. Monique en haar vriend Martijn kregen in 2015 zoontje Noah.

De Volendamse zangeres genoot met volle teugen van haar zwangerschap, maar af en toe sloeg de paniek toe. Het 30-jarige zusje van Jan Smit twijfelde regelmatig of ze de verandering in haar leven wel aan kan. ,,Er spoken zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje? Hoe was die beginperiode met een baby ook alweer?” zei ze daar eerder over.

Volledig scherm
© BRUNO PRESS
  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.
  2. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”