Volledig scherm
© ANP Kippa

Multimiljonair Nikkie Plessen: Het gaat gewoon heel goed

Hoewel Nikkie Plessen miljoenen op haar bankrekening heeft staan, is ze niet van plan te stoppen met werken. Het hoofd van modelabel NIKKIE staat met een geschat vermogen van 24 miljoen euro in de Top 100 Jonge Miljonairs van zakenblad Quote.

,,Een goede ondernemer is niet bezig met op een lijstje komen", zegt de 34-jarige moeder van twee, die op de 34e plek in de lijst staat, in RTL Boulevard. ,,Ik ben altijd bezig met nieuwe ideeën." Of het zakenblad haar portefeuille goed heeft geschat, wil ze niet zeggen. ,,Het gaat gewoon heel goed."

De lijst wordt aangevoerd door Stijn Koster, die zijn hostingbedrijf vorig jaar verkocht aan een spelletjesgigant, met een geschat vermogen van 150 miljoen euro. Doutzen Kroes is de hoogst genoteerde vrouw in de top 100. Het model zou 30 miljoen euro op haar bankrekening hebben staan en bekleedt hiermee de 28e plek. Ook dj's Martin Garrix (28 miljoen euro) en Afrojack (25 miljoen euro) horen in het rijtje van jonge miljonairs.

  1. Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaatste moment niet op

    Duizenden metalfans woest: headliner Manowar treedt op allerlaat­ste moment niet op

    Het is de grootste nachtmerrie van iedere festivalorganisatie: een headliner die op het allerlaatste moment afzegt en vervolgens jouw medewerkers publiekelijk de schuld geeft van wanbeleid. Het gebeurde afgelopen weekend op Hellfest in Frankrijk, een populair metalfestival waar jaarlijks duizenden Nederlanders naartoe gaan. De Amerikaanse metalband Manowar is de boeman in dit verhaal. ,,Ik kwam helemaal vanuit Zuid-Amerika om ze te zien...’’