Volledig scherm
Natalie Imbruglia in 2009. © EPA

Natalie Imbruglia (44) krijgt eerste kindje via IVF

Natalie Imbruglia is moeder geworden van haar eerste kind, een jongetje dat de naam Max Valentine Imbruglia heeft gekregen.

De 44-jarige Australische zangeres deelde het nieuws via Instagram, waar ze een foto van haar hand en die van haar baby postte.

,,Welkom op de wereld Max Valentine....mijn hart ontploft #myboy", schrijft de kersverse moeder bij het schattige kiekje. Afgelopen juli maakte ze bekend zwanger te zijn geworden via IVF met behulp van een spermadonor. Wie de vader van het jongetje is heeft Imbruglia niet bekend gemaakt.

De Australische koesterde al geruime tijd een kinderwens en was daar ook altijd open over. ,,Ik wilde dit al heel lang en nu wordt mijn droom werkelijkheid," zo zei ze eerder tegen haar Instagramvolgers.

Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia 💙 My heart is bursting 🥰🥰🥰 #myboy

15.8k Likes, 1,124 Comments - @natalie_imbruglia on Instagram: "Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia 💙 My heart is bursting 🥰🥰🥰 #myboy"

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.