Volledig scherm
© Nicolette Kluijver met haar man Joost. ANP Kippa

Nicolette Kluijver kondigt scheiding aan

Nicolette Kluijver (34) heeft gisteravond laat op Instagram bekendgemaakt te gaan scheiden van Joost Staudt. ‘We zullen de beste vriendjes blijven', schreef de presentatrice onder een foto met een quote. Het bericht is inmiddels door Kluijver verwijderd. 

‘Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan', viel er gisteravond te lezen op het account van de blondine. Middels die quote maakte Kluijver bekend te gaan scheiden van chirurg Joost Staudt. Het verdrietige nieuwtje was echter weer binnen een mum van tijd verwijderd van haar account. 

In 2016 liet Kluijver in een interview met Grazia weten het lastig te vinden om monogaam te blijven. Tóch was ze toen van mening dat scheiden geen optie is. ,,Ook al gaat hij nu met twee secretaresses, of twee verpleegsters in de lift, dan moeten we daar gewoon uitkomen. We hebben drie kleine kinderen samen, dus in mijn hoofd is uit elkaar gaan echt geen optie", zei ze daarover.

Kluijver en Staudt hebben drie kinderen: dochter Isabella en de tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost. De twee gaven elkaar in 2012 het jawoord. 

Het management van de presentatrice laat weten later vandaag met een statement naar buiten te komen. 

Volledig scherm
De inmiddels verwijderde post van Nicolette Kluijver. © Instagram
  1. The Voice Kids-coaches ‘vechten’ om George Michael-superfan Samuel (11)
    video

    The Voice Kids-coa­ches ‘vechten’ om George Mi­chael-superfan Samuel (11)

    George Michael-superfan Samuel (11) heeft vanavond met het grootste gemak meerdere stoelen omgedraaid gekregen tijdens de blind auditions van The Voice Kids. Hij zong echter geen nummer van zijn grote held maar tot grote verbazing van coaches Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B de Nederlandstalige klassieker Stil in mij van Van Dik Hout. ,,Jij hebt iets in je waardoor ik gewoon moést draaien”, jubelde Borsato.