Volledig scherm
Nicolette Kluijver. © ANP Kippa

Nicolette Kluijver opgenomen in ziekenhuis

Wat een feestelijke dag had moeten worden voor Nicolette Kluijver, is compleet anders afgelopen. De presentatrice heeft gisteren haar nieuwe aanwinst - paard Guus - opgehaald, maar belandde vandaag in het ziekenhuis. Genieten van haar paard zit er dus nog even niet in. ‘Blindedarmontsteking, dat doet pijn!', laat Kluijver weten op Instagram.

Gisteren nog deelde een dolgelukkige Kluijver een video op Instagram waarin ze haar nieuwe aanwinst uit de trailer laadde. ‘Ik heb mijn grote auto ingeruild voor 1 pk. Soms komen dromen uit', schreef ze bij het filmpje, waarin het Friese paard Guus goed in beeld kwam en de presentatrice zichtbaar straalde.

Haar blijdschap mocht maar van korte duur zijn, want vandaag werd de blondine in het ziekenhuis opgenomen met een blindedarmontsteking. Een nogal slechte timing, zo schrijft Kluijver bij een foto waarop ze in een ziekenhuisbed ligt. ‘Guus op stal en ik in het ziekenhuis.’

Hoogstwaarschijnlijk wordt de presentatrice vandaag nog geopereerd aan haar blindedarmontsteking. Vrienden en fans van Kluijver wensen haar veel sterkte. ‘Schatje toch. Beterschap', schrijft cabaretier Soundos El Ahmadi. Ook Marieke Elsinga reageert onder het bericht: 'Oh nooo! Take care.’

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.