Volledig scherm
Jaap Jongbloed © ANP Kippa

Nieuwe seizoen Opgelicht?! met Jaap Jongbloed meteen kijkcijferhit

Het nieuwe seizoen van Opgelicht?!, waarin Ellie Lust naast presentator Jaap Jongbloed is te zien, was dinsdagavond met bijna 1,2 miljoen kijkers een kijkcijferkanon. Alleen het NOS journaal van 20 uur werd met bijna 1,4 miljoen kijkers beter bekeken. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

De eerste aflevering van Dino & Friends in NY was nergens in de top 25 van best bekeken programma's te bekennen. Het SBS6-programma waarin Jandino probeert door te breken in Amerika trok een luttele 264.000 kijkers.

Robert Jensen heeft zijn tv-seizoen met een magere 122.000 kijkers afgesloten. Hij begon zijn talkshow-comeback in oktober met 322.000 kijkers en zakte daarna weg tot onder de 100.000. In januari had de show nog een piek van een half miljoen kijkers, hoogstwaarschijnlijk te danken aan zijn gast PVV-leider Geert Wilders. De gast in zijn laatste aflevering, FVD-voorman Thierry Baudet, heeft niet voor een mooie kijkcijferafsluiter kunnen zorgen.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.