Volledig scherm
Presentatrice Ellen DeGeneres © EPA

Ook Ellen DeGeneres neemt het op voor Harry en Meghan

Na Elton John heeft ook Ellen DeGeneres het opgenomen voor de Britse prins Harry en zijn vrouw, hertogin Meghan. De twee kwamen onder vuur te liggen omdat ze met een privévliegtuig naar het landgoed van Elton in Nice waren gevlogen.

De hertog en hertogin van Sussex werden op sociale media en in Britse tabloids afgeschilderd als hypocrieten omdat ze aan de ene kant pleiten voor maatregelen ter bescherming van het milieu terwijl ze wel met een privévliegtuig reizen.

Gisteren liet Elton weten de ‘hatelijke berichtgeving’ over het koninklijke stel vreselijk te vinden. ,,Prins Harry’s moeder, prinses Diana, was een van mijn dierbaarste vrienden. Ik voel mij verplicht om Harry en zijn gezin te beschermen tegen de pers, die heeft bijgedragen aan de vroegtijdige dood van Diana.” Hij benadrukte dat hij het stel de vlucht heeft aangeboden, en vanwege Harry’s inzet voor het klimaat ervoor koos die CO2-neutraal te maken.

Meelevend

De zanger kreeg later op de dag bijval van Ellen DeGeneres. ‘Portia en ik hebben prins Harry en Meghan in Engeland ontmoet om het te hebben over hun inzet voor de natuur’, liet de presentatrice op Instagram weten namens zichzelf en echtgenote Portia de Rossi. ‘Het waren ontzettend nuchtere, meelevende mensen. Stel je voor hoe het moet zijn om aangevallen te worden om alles wat je doet, terwijl je alleen maar probeert de wereld beter te maken.’

Volgens Daily Mail verbleven Harry en Meghan samen met hun zoontje Archie van woensdag tot zaterdag bij Elton. Het was hun vierde trip met een privévliegtuig in elf dagen. Eerder vlogen ze samen naar Ibiza.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.