Kim Kötter.
Volledig scherm
Kim Kötter. © ANP Kippa

Ook Kim Kötter en Thomas Berge in nieuwe seizoen Expeditie Robinson

Model Kim Kötter (37) is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat geldt ook voor zanger Thomas Berge (27). Het duo was de afgelopen zes weken afwezig, omdat ze voor opnames op een eiland waren. Zaterdagavond maakten ze beiden bekend dat zij twee van de twintig kandidaten zijn.

,,Lieve allemaal! Sorry dat ik jullie zo lang “voor de gek heb gehouden”. Heb veel voorbereid zodat ik 6 weken uit de running kon zijn. In het echte leven &online. Ik ben echt super super trots op mijn man en de beste papa Jaap die ons gezin zo waanzinnig draaiende heeft gehouden. Ik hou denk ik nog meer van de kindjes dan voorheen nu ik ze zolang heb gemist", schrijft Kötter op Instagram.

Ook Berge is onder in de indruk van de afgelopen periode. ,,Kan bijna niet omschrijven wat er na een lange tijd door me heengaat als ik denk aan het grootste avontuur van mijn leven, en ik mag het eindelijk delen !! Dankbaar voor nieuwe vrienden, bewustwording en een ervaring die ik mijn leven lang zal koesteren", aldus de zanger.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson begint op zondag 1 september. In tegenstelling tot voorgaande seizoen is de populaire survivalserie dit jaar te zien op RTL 4. Andere bekende deelnemers zijn handbalster Yvette Broch, verslaggever Jaap van Deurzen, kok Rob Geus en DJ Frank van der Lende. Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver presenteren het programma. 

Thomas Berge.
Volledig scherm
Thomas Berge. © Frans Nikkels