Volledig scherm
Hanne, Marthe en Klaasje van meidengroep K3. © ANP

Opnames nieuwe K3-televisieserie Roller Disco begonnen

Hanne, Klaasje en Marthe van kleuterpoptrio K3 zijn in Vlaanderen begonnen aan de opnames van hun eerste tv-serie K3 Roller Disco. In de reeks zullen de meiden een hippe rolschaatsbaan runnen, meldt VTM Nieuws.

Voor Klaasje, Hanne en Marthe is het nog even wennen, want het is hun eerste fictiereeks. Voor de opnames volgden de zangeressen enkele rolschaatslessen en dat kon vooral de Nederlandse Klaasje wel gebruiken. Vorige maand ging de blondine nog onderuit op het podium tijdens een optreden in Antwerpen.
,,Ik vind rolschaatsen heel leuk. En ik mag ook vaak expres vallen. Dat maakt het nog leuker", aldus Klaasje. K3 Roller Disco is in het najaar te zien op de Vlaamse zender VTM KZOOM.

  1. Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Miljuschka neemt met emotioneel verhaal over zieke dochter afscheid van Dance Dance Dance

    Het dansavontuur van tv-foodies Miljuschka Witzenhausen en London Loy zit er vlak voor de finale van Dance Dance Dance op. 1,3 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe acteurskoppel Holly-Mae Brood en Soy Kroon en acteursvrienden Urvin Monte en Britt Scholte zich plaatsten. Miljuschka nam afscheid met een indrukwekkend verhaal over haar dochter met epilepsie. ,,Je kind verliest een bepaalde vrijheid, die je kind zou moeten hebben."