Oud-tophockeyer snapt uitnodiging Ab Osterhaus niet bij Oranjezomer: ‘Moet me wel inhouden’

Ruim 800.000 kijkers zagen gisteravond in De Oranjezomer oud-tophockeyer Jacques Brinkman behoorlijk tekeergaan tegen een medegast, viroloog Ab Osterhaus. ,,Ik zeg: als het over de Zomerspelen gaat en over de sport, laten we de virologen dan even thuislaten?” stelde hij. Presentator Wilfred Genee werd er een beetje ongemakkelijk van. ,,Wat gebeurt hier allemaal joh?”

3 reacties

 • M. Kaekebeke

  2 jaar geleden
  Ongelofelijk! Waarom wordt zo’n Osterhaus überhaupt uitgenodigd? Ik denk dat ik mij niet zou kunnen inhouden, zoals J. Brinkman wel deed. Waar zijn we in godsnaam toch mee bezig?
 • Ursula Atzema

  2 jaar geleden
  Ach, als bij praatprogramma's Jan en alleman mee mag praten over virussen, waarom zou een viroloog dan niet mee mogen praten over sport? Alleen niet zo slim dat hij niet even gecheckt heeft waar het programma over gaat voordat hij de uitnodiging accepteerde...
 • Leon JM Breukelen

  2 jaar geleden
  Geachte Lezer, Ik hoop dat Oranjezomer niet teveel betaald heeft voor zijn bezoek. Vele van zijn collega,s weten , dat de werkelijke attitude van Heer A Oosterhuis ... enkel aandacht voor zijn verdienmodel!