Volledig scherm
© Instagram

Patty wordt steeds slanker en Gerard maakt plassengebied onveilig

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Winston en Renate Gerschtanowitz besloten vanavond een paar potjes backgammon te spelen. Helaas voor Winston verloor hij twee keer van zijn vrouw.

Sterrenstyliste Manon Meijers - de vriendin van Guus Meeuwis - vond een interessante, best fraaie glamourfoto van zichzelf en die moest natuurlijk direct worden gedeeld op Instagram.

Ook OG3NE-zangeres Amy Vol is onder de indruk. Maar dan van haar vriend Stan Jansen. ,,Wat is hij toch knap'', jubelt de vocaliste.

Eén van de twee honden van André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg had vandaag kennelijk een beetje last van de warmte.

Patty Brard onderging recent in België een maagverkleining om voor eens en altijd af te rekenen met overtollige kilo's. Ze is inmiddels al ettelijke pondjes kwijtgeraakt en deelde vandaag trots een foto van de laatste stand van zaken.

Polderprins Tim Douwsma maakte vandaag in zijn blote bast een selfie voor een blauwgroene muur.

Je zal maar zo'n lenig kind hebben! Dit is het turndochtertje van mode-presentatrice Anouk Smulders en haar man: showbizzfotograaf Edwin. Bo oefende vandaag haar kunsten in een speeltuin.

Actrice Anouk Maas plofte na een dag hard werken uitgeput op de bank met ietwat gezwollen voeten.

Fred van Leer 'baalt' er een beetje van dat het morgen 27 graden wordt. Waarom? Hij is kennelijk nog niet helemaal tevreden met zijn lijf.

Gerard Joling trakteerde zijn volgers op een zonovergoten filmpje waarin te zien is hoe hij met een clubje vrienden de vaderlandse binnenwateren onveilig maakt.

Een ietwat narcistische actrice Gabi Blaaser wil na het sporten niets liever dan zichzelf in een spiegel fotograferen.

Sophie de Buisonjé treedt naar eigen zeggen niet graag op de voorgrond, maar krijgt een kick van een professionele fotosessie op een houten trappetje voor haar nieuwe huis.

Actrice-zangeres Hadewych Minis is acht jaar samen met haar man acteur Tibor Lukács en is dankbaar voor het feit dat hij haar stemmingswisselingen weet te slikken.

De Leidse cabaretier Jochem Myjer ligt helemaal dubbel om een Duitse uitgave van zijn kinderboek De Gorgels. 'Hast Du noch nie einen Gorgel gesehen?'

Model Kim Feenstra stuurt vanuit Zanzibar een spiritueel berichtje de wereld in, maar haar fans zijn meer geïnteresseerd in haar sexy booty.

Ook The Voice-winnares Pleun Bierbooms showt haar beachbody.

Het lijkt onmogelijk maar illusionist Victor Mids krijgt het toch voor elkaar. Tijdens een bezoekje aan een Utrechtse beurs wist hij de namen van een aantal ongeboren baby's te raden.

Bij een beeldschone foto van zichzelf verklapt zangeres Jennie Lena dat vrijdag haar nieuwe single verschijnt. Het nummer heeft de naam Simple Love mee gekregen.

Van styliste en 'zus van' Jetteke van Lexmond mogen er vandaag de hele dag naakte mannen met strakke billen over het strand rennen.

Wat of wie er precies onder het grijze T-shirt van Jim Bakkum is gekropen, is onbekend. Dochtertje Posy (3) en zoon Lux (6) zijn inmiddels te groot voor een verdwijntruc.

Programmamaker Peter van der Vorst deelt met trots een superschattige foto van zijn nieuwe fotogenieke gezinslid puppy Molly.

  1. Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel en Malou blikken terug op date: De eerste kus was degelijk

    Giel Beelen (42) en zijn nieuwe liefde Malou (29) hebben vandaag op Radio Veronica voor de eerste keer teruggeblikt op hun first date. Zo doet Malou aan nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers onder meer uit de doeken dat ze de eerste kus ‘nogal degelijk’ vond. Iets waar Giel compleet anders over denkt. ,,Voor mijn gevoel heb ik gewoon vet gezoend.” Het koppel is in ieder geval nog lang niet op elkaar uitgekeken. ,,Ik denk dat er nog veel dates volgen.’’