Paul Elstak zet Gelredome in vuur en vlam met 25ste verjaardag Rainbow in the Sky

videoIn het Gelredome vierde Paul Elstak gisteravond de 25ste verjaardag van zijn hitsucces Rainbow in the Sky. Voor zijn show had de happy hardcore-dj veel artiesten uitgenodigd die net als hij succes hadden in de jaren negentig.

In Arnhem genoten de fans van Elstak van 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Party Animals, Mental Theo, The Darkraver en Klubbheads. De dj had zijn gasten met zorg uitgezocht. ,,Wat zijn de 90's zonder hen? Zij moeten er gewoon bij zijn", liet hij eerder al weten. Ook acts die nu populair zijn beklimmen het podium. zo behoren ook Jebroer en The Partysquad tot de optredende artiesten.

Rainbow in the Sky kwam in september 1995 uit en is na al die jaren nog altijd populair. Onlangs kreeg Elstak nog een platina plaat voor zijn hit. ,,Het nummer klinkt nog steeds alsof het gisteren gemaakt is. Meerdere generaties hebben er wat mee. Niet alleen de jongeren van toen, ook de jongeren van nu vinden het heel tof", zei de dj daarover.

Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
2 Brothers on the 4th Floor © ANP
Volledig scherm
© ANP
Volledig scherm
Jebroer © ANP
  1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
    Programma's geschrapt

    Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

    BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”