Pieter Derks
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Derks © Merlijn Doomernik

Pieter Derks: Mijn stormachtig geboren dochtertje is er elke avond bij

interviewHij wilde er geen ‘ziekenhuisvoorstelling’ van maken, maar de nieuwe show van Pieter Derks begint en eindigt toch echt in het hospitaal. Dat heeft alles te maken met de stormachtige geboorte van zijn derde kind, dochter Bobbie.

 1. Yvonne Coldeweijer eist rectificatie van BNR, dient anders klacht in

  Yvonne Coldeweij­er eist rectifica­tie van BNR, dient anders klacht in

  Yvonne Coldeweijer verzoekt BNR om zowel op de website als in een uitzending van Talitha Muusse te vermelden ‘dat het handelen van BNR in strijd is met de journalistieke uitgangspunten’. Dat staat in een officiële brief die op 10 juni namens de Life of Yvonne-vlogster is gestuurd naar het nieuwsmedium en vrijdag door haar wordt gedeeld via een link in haar Instagram Stories. In die brief eist Coldeweijer een rectificatie, anders gaat ze ‘een klacht indienen bij de Raad voor de Journalistiek’.
 2. Oranjes vrolijk tijdens fotosessie: ‘Alleen jammer dat de koning weer zijn tropenpakje draagt’
  update/met video

  Oranjes vrolijk tijdens fotosessie: ‘Alleen jammer dat de koning weer zijn tropenpak­je draagt’

  De zomerfotosessie van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vond vanmiddag plaats in de achtervestibule van Paleis Noordeinde. Op verschillende foto's die zijn vrijgegeven door de Nederlandse persbureau's is een stralend gezin te zien. Wat de kledingkeuze betreft: modedeskundige en royalty-expert Josine Droogendijk is enthousiast over de dames, maar ze kraakt het ‘tropenpakje’ van onze koning.