Volledig scherm
Ruud de Wild. © ANP Kippa

Podcast Ruud de Wild wordt mogelijk een tv-programma

Ruud de Wild denkt er serieus over na om in de toekomst zijn podcast 30 Minuten Rauw voor televisie te gaan maken. De dj werkt aan een tv-serie gebaseerd op zijn KRO-NCRV-reeks, verklapte hij vanochtend in Koffietijd.

,,Dat zijn we aan het testen”, vertelt Ruud, die vorig jaar april voor het eerst te horen was met zijn interviewpodcast. Of het programma daadwerkelijk op de buis komt, moet nog blijken. ,,Volgens mij mocht ik eigenlijk niets zeggen.”

Een woordvoerder van de omroep bevestigt dat er inderdaad ‘iets in ontwikkeling is’, maar dat het nog onzeker is of de serie er komt. Verdere details over het format wilde ze niet geven.

In 30 Minuten Rauw vraagt Ruud wekelijks een bekende Nederlander een halfuur het hemd van het lijf. Eerder dit jaar won hij de Dutch Podcast Award in de categorie Kunst, Cultuur & Muziek.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.