Rutger Castricum krijgt zijn eigen quiz bij PowNed: De Bluffer
Volledig scherm
Rutger Castricum krijgt zijn eigen quiz bij PowNed: De Bluffer © Wessel de Groot

PowNed komt met quiz met een bedrieger: De Bluffer

Zes kandidaten, van wie één zich anders voordoet: hij is De Bluffer in de gelijknamige quiz van PowNed. Presentator is Rutger Castricum. In het nieuwe programma draait het om vooroordelen. Aan de hand van de quizvragen moeten de vijf deelnemers die ene bedrieger ontmaskeren.

 1. Extra concert van Rammstein in het Goffertpark

  Extra concert van Rammstein in het Goffert­park

  De Duitse metalband Rammstein geeft op 5 juli 2022 een extra concert in het Nijmeegse Goffertpark. Na een Europese tour in 2019 (met een uitverkochte show in De Kuip) stond voor 2020 wederom een grote tour gepland. Het concert in het Goffertpark was binnen no time uitverkocht. Door de aanhoudende coronamaatregelen is de gehele Europese ‘stadium’ tour echter verplaatst naar 2022 en de grote vraag naar tickets heeft er voor gezorgd dat er een extra show in Nederland is toegevoegd.
 2. Dennis Schouten openhartig: ‘Afscheid PowNed had op een eerlijke manier gekund’

  Dennis Schouten openhartig: ‘Afscheid PowNed had op een eerlijke manier gekund’

  Dennis Schouten (25) heeft een zure nasmaak aan zijn afscheid bij PowNed overgehouden. De reporter met de bekende Twentse tongval zegt het ‘onbegrijpelijk en raar’ te vinden dat de omroep tijdens de onderhandelingen niet met een beter bod is gekomen. ,,Je werkt vijf jaar lang kei hard om die grens van 50.000 leden te halen. En als het dan eenmaal is gelukt, hebben ze je in de huidige constructie niet meer nodig”, zegt de jonge verslaggever tegen deze nieuwssite. Van een ruzie tussen beide partijen is overigens geen sprake.
 1. Op Boerderijsafari in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'
  Play

  Op Boerder­ijsa­fa­ri in Brabant: 'Even uitstappen voor een selfie met de koeien'

 2. Demonstratie tegen Rutte en coronamaatregelen: 'Wappie is een geuzennaam'
  Play

  Demonstra­tie tegen Rutte en coronamaat­re­ge­len: 'Wappie is een geuzennaam'