Volledig scherm
Quentin Tarantino en zijn vrouw Daniela Pick. © Getty Images

Quentin Tarantino wordt voor de eerste keer vader

Vrolijk nieuws voor Quentin Tarantino en zijn vrouw Daniela Pick. Het stel is in blijde verwachting van zijn eerste kind, meldt People. De 56-jarige regisseur en de 35-jarige Daniela laten in een statement weten 'enorm blij te zijn met de komst van de baby'.

Quentin en Daniela ontmoetten elkaar in 2009, toen de regisseur promotie deed voor zijn film Inglorious Bastards. In 2017 verloofden ze zich, toen ze een jaar officieel samen waren. In november 2018 trouwde het stel tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles.

Voor Tarantino was dit zijn eerste serieuze verbintenis, omdat hij daarvoor naar eigen zeggen 'altijd te druk was met werk'. Vlak voor hun huwelijk had hij net de opnames van de film Once Upon A Time In Hollywood afgerond.

  1. Kijkcijferboost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    Kijkcijfer­boost Beau dankzij senioren, kijkers gunnen hem meer

    De onthulling van de winnaar van The Voice Senior heeft de latenightshow van Beau van Erven Dorens een flinke kijkcijferboost gegeven. Het RTL4-programma dat Beau vanaf januari om en om met Jinek gaat presenteren, trok gisteren 853.000 kijkers, goed voor een plekje bij de tien best bekeken tv-programma’s. Kijkers tonen op sociale media sympathie voor Beau en hopen dat de kijkcijfers nog verder gaan groeien. ,,Hij heeft recht op beter.”