Volledig scherm
Richard Gere (69) en zijn echtgenote Alejandra Silva (36) © EPA

Richard Gere (69) en Alejandra (36) krijgen gezonde zoon

De 69-jarige Amerikaanse acteur Richard Gere is voor de tweede keer in zijn leven vader geworden. Zijn echtgenote Alejandra Silva (36) beviel ‘enkele dagen geleden’ in New York van een gezonde zoon. 

De naam en de precieze geboortedatum van de pasgeborene zijn nog niet bekendgemaakt. Het is voor het stel het eerste kind maar beiden hebben ook een zoon uit eerdere relaties. Gere heeft een 18-jarige zoon genaamd Homer James Jigme met zijn ex-echtgenote Carey Lowell.

Silva, Spaanse van geboorte en de derde vrouw van Gere, is al moeder van de zes jaar oude Albert die ze samen met haar ex Govind Freidland kreeg.

  1. Koning bedankt Nederlanders in India op bijzondere plek

    Koning bedankt Nederlan­ders in India op bijzondere plek

    Koning Willem-Alexander bedankte Nederlanders die in India wonen en werken vanavond tijdens een receptie op een bijzondere plek. Samen met koningin Máxima ontving hij leden van de Nederlandse gemeenschap in India in het Taj Mahal Palace & Tower in Mumbai, de zwaarst getroffen plek tijdens de terreuraanslagen die de havenstad in 2008 trof. Voorafgaand aan de receptie legden Willem-Alexander en Máxima een krans in de hotellobby ter nagedachtenis aan die verschrikkingen.