Ringo Starr treedt op samen met Paul McCartney

Paul McCartney kreeg zaterdagavond in Los Angeles bezoek van een oude bekende: niemand minder dan zijn voormalige Beatles-collega Ringo Starr drumde twee nummers mee. McCartney was net begonnen met het lied Birthday, toen hij stopte om zijn gast aan te kondigen. Toeval of niet: Ringo Starr was 7 juli jarig.

Starr had volgens Amerikaanse media een brede lach op zijn gezicht, terwijl hij meespeelde met Beatles-klassiekers Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band en Helter Skelter. Daarna gooide hij zijn drumstokken in het publiek. Vervolgens deed Ringo alsof hij ook de gitaar van McCartney erin zou gooien, maar dat liet hij achterwege.

Alsof dat nog niet genoeg was, verwelkomde McCartney even later ook gitarist en zanger Joe Walsh, van onder meer The Eagles, op het podium. Hij speelde samen met McCartney een gitaarsolo.

Volledig scherm
LOS ANGELES - Paul McCartney kreeg zaterdagavond in Los Angeles bezoek van een oude bekende: niemand minder dan zijn voormalige Beatles-collega Ringo Starr drumde twee nummers mee. McCartney was net begonnen met het lied Birthday, toen hij stopte om zijn gast aan te kondigen. Toeval of niet: Ringo Starr was 7 juli jarig. © EPA