Volledig scherm
Taron Egerton als Elton John in Rocketman © David Appleby

Rocketman-ster leest audioboek Elton John voor

Taron Egerton kruipt opnieuw in de huid van Elton John. Na zijn rol in Rocketman, de film over het leven van de Engelse zanger, gaat hij ook het audioboek van John's autobiografie Me voorlezen.

Egerton voelt zich ‘vereerd’ dat hij gevraagd is om het boek in te spreken, laat de acteur volgens Rolling Stone weten in een verklaring. ,,Ik was gepassioneerd over mijn rol als Elton in de film Rocketman en dit voelt als het perfecte afsluitende hoofdstuk van de hele ervaring. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan."

Elton zal zelf ook te horen zijn in het dertien uur durende audioboek dat - net als de biografie - op 15 oktober verschijnt. Me gaat over het leven en werk van de wereldberoemde zanger en zijn weg naar de roem.

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’