Volledig scherm
© ANP Kippa

Roxeanne Hazes 'na maanden oefenen' zwanger van eerste kindje

Roxeanne Hazes is zwanger. De 24-jarige zangeres en haar vriend Erik verwachten later dit jaar hun eerste kindje. ,,Ik ben de allergelukkigste. WIJ!'', roept ze uit.

,,Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We're expecting a little bean", laat de zangeres vanaf haar vakantieadres op het Spaanse eiland Tenerife weten. ,,En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje."

Platenlabelmedewerker Erik Zwennes schreeuwt het nieuws ook van de daken. ,,Mijn prachtige vrouw, ik ben zo dankbaar dat wij dit samen mee mogen maken. Onze laatste vakantie met z’n tweeën.''

De dochter van wijlen volkszanger André Hazes was vorig jaar ook al zwanger maar kreeg toen een miskraam, zo onthulde ze in december in een interview in Glamour. ,,Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase'', laat ze nu weten. Ze had er alle vertrouwen in dat haar kinderwens in de toekomst toch vervuld zou worden. ,,Ik heb het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen.''

Roxeanne en Erik zijn sinds maart verloofd en hopen dit jaar ook te trouwen. Haar moeder Rachel wordt als alles goed gaat voor de tweede keer oma. Roxeannes broer André (23) werd in oktober 2016 vader van het jongetje André.

Quote

We're expecting a little bean

Roxeanne

My all. 🌒💞

Een foto die is geplaatst door null (@roxeannehazes) op