Ruben Nicolai in De Erfgenaam.
Volledig scherm
Ruben Nicolai in De Erfgenaam. © RTL

Ruben Nicolai scoort met frustrerende zoektocht naar erfgenaam: ‘Dit is vreselijk’

Maar liefst 1,2 miljoen mensen zagen gisteravond hoe een verslagen Ruben Nicolai het niet voor elkaar kreeg iemand te vinden die recht heeft op een erfenis van 73.000 euro. Na lang graafwerk en duizenden kilometers reizen was hij in De Erfgenaam eigenlijk niets opgeschoten. ,,Het is een gevalletje terug naar start.’’

 1. Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’
  Podcast

  Dominic West vertolkt Prince Charles in The Crown: ‘Hij lijkt vooral qua vreemdgaan op de prins’

  Het vierde seizoen van hitserie The Crown van Netflix moet nog beginnen, maar nu is al duidelijk wie de huidige cast gaan vervangen voor seizoen vijf en zes. Imelda Staunton (bekend als Dorothea Omber in de Harry Potter-films) speelt Queen Elisabeth, Jonathan Pryce (Game of Thrones, Pirates of the Caribbean) speelt haar man Prince Phillip en Elizabeth Debicki (Tenet) kruipt in de rol van Lady Di, Princess Diana.
 2. Johnny de Mol onder vuur na ‘grensoverschrijdend gedrag’, Talpa reageert

  Johnny de Mol onder vuur na ‘grensover­schrij­dend gedrag’, Talpa reageert

  Johnny de Mol heeft zich de woede op de hals gehaald van kijkers van het programma Thank You For The Music. In de uitzending van vrijdagavond is te zien hoe de presentator achter een kandidaat gaat staan, zijn armen om zijn middel slaat en meerdere malen in zijn nek ruikt. Kijkers zijn geschokt en beschuldigen De Mol van ‘ongepast’ en ‘grensoverschrijdend gedrag’. Talpa stelt echter dat het fragment uit zijn verband is getrokken.