Het blauwe en groene monster in The Masked Singer
Volledig scherm
Het blauwe en groene monster in The Masked Singer © RTL

Ruim 2,1 miljoen kijkers zien panelleden het uitgillen bij onthulling van harige monstertjes

The Masked SingerVoor de tweede week op rij zaten de panelleden van The Masked Singer er compleet naast. Ruim 2,1 miljoen kijkers zagen hoe een blauw en groen monstertje uitpakten met de hit Mamma Mia van ABBA, maar vervolgens werden aangezien voor presentatoren en komieken. Toen ze zich eenmaal onthulden, gilde Loretta Schrijver het uit. ,,Niet te geloven!”

 1. Bas Smit zakt door de grond na ‘beledigen’ mediatycoon: ‘Hij kan niet zingen en dansen’
  the masked singer

  Bas Smit zakt door de grond na ‘beledigen’ mediaty­coon: ‘Hij kan niet zingen en dansen’

  Ruim 2,3 miljoen kijkers zagen vrijdagavond hoe gastjurylid Bas Smit zich diep schaamde na de onthulling van de Papegaaien in The Masked Singer. De twee nieuwe karakters traden eenmalig op voor het goede doel, waarna hun identiteit meteen werd onthuld. Volgens Smit kwamen de mysterieuze vogels zeker niet uit de entertainmentwereld en konden ze duidelijk niet zingen en dansen. Zijn mond viel open toen onder een van de maskers een ware mediacoryfee bleek te zitten.
 2. Ruim twee miljoen kijkers zien Buddy door de grond zakken: ‘Gênant dat ik hier nog zit’
  the masked singer

  Ruim twee miljoen kijkers zien Buddy door de grond zakken: ‘Gênant dat ik hier nog zit’

  Panellid Buddy Vedder kon gisteravond wel door de grond zakken bij de onthulling in The Masked Singer. Onder het glinsterende masker van de Octopus bleek een collega te schuil te gaan met wie hij ‘honderden scènes’ samen heeft gespeeld. De acteur herkende haar echter totaal niet en zette hij zijn geld in op heel iemand anders. ,,Het is echt gênant dat ik hier nog zit”, zei hij voor het oog van ruim twee miljoen kijkers.