Volledig scherm
Caroline, huisvriendin van de familie Meiland. © Talpa

Rust is teruggekeerd: Caroline maakt seizoen af op Chateau Meiland

Het was een heftige 24 uur voor de Meilandjes en huisvriendin Carolien. Gisteren werd duidelijk dat ze het landgoed in Frankrijk had verlaten en terug naar Nederland was gegaan. Een dag later blijkt dat ze alweer is afgereisd naar het chateau en het seizoen ‘gewoon’ afmaakt: ,,Ik ben ka-pot!”

De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang in elkaars gezelschap verkeerd op het Franse landgoed. Maar de hectiek daar in combinatie met haar gezondheidssituatie deden Caroline besluiten terug te keren naar Nederland. Dat was echter van korte duur. De woordvoerder van de familie laat weten bij Shownieuws: ,,Caroline is inmiddels niet meer in Nederland.”

Caroline blijkt weer teruggekeerd naar het chateau. ,,Want de opnames gaan gewoon door. Er is geen sprake van ruzie, het werk op het chateau is gewoon te zwaar gebleken. Caroline maakt het seizoen gewoon af en zal daarna pas teruggaan naar Nederland. Dit is niet omdat er ruzie is, maar omdat Caroline gewoon terug wil naar Nederland.”

Gisteren reageerde Caroline al op Instagram op alle commotie en haar vertrek: ,,Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige chateau, ik ben ka-pot! Maar dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart. Dit neemt niemand mij meer af.”

Kijk hier naar Martien Meiland die bij Jinek vertelt dat Chateau Meiland al tot eind 2020 is volgeboekt: