Volledig scherm
Selena Gomez. © EPA

Selena Gomez verdrietig over opmerkingen gewichtstoename

Het heeft Selena Gomez ontzettend geraakt dat mensen haar aanvielen op haar gewicht, toen ze een paar kilo was aangekomen door de medicijnen die ze moest nemen in verband met haar ziekte Lupus. ,,Dat hakte er wel in ja, en ik was er echt door van slag," aldus Selena in een interview met de Giving Back Generation.

De 27-jarige actrice/zangeres probeerde de pijn te verminderen door een pauze te nemen van sociale media. ,,Ik ben er een tijdje tussenuit geweest en heb sinds mijn terugkeer besloten om niet meer op mijn tijdlijn te kijken. Ik ben erg gelukkig met mijn leven nu en vooral om er te zijn. Ik leef mijn leven in het hier en nu en wil niet teveel omkijken naar wat ik heb meegemaakt. Dus ik sta bijvoorbeeld op een rode loper, laat fotografen vervolgens hun beelden schieten maar kijk die foto's daarna niet terug. Dat geeft me rust."

Selena hoopt hiermee andere jonge vrouwen te inspireren om zich niet gek te laten maken door wat de buitenwereld van hen vindt. ,,Er zijn zoveel mooie meiden met prachtige en verschillende karakters, maar ze jagen een onhaalbaar ideaalbeeld na waardoor ze kapot gaan. Ze willen een totaal ander persoon zijn dan ze in werkelijkheid zijn.

El Nacional on Twitter

Mira las fotos de Selena Gómez que están conmocionando todas las redes http://t.co/RDUsvpgLQD (vía @ElPropioWeb)

Meer weten over omgaan met je lichaamsbeeld? Bekijk dan hieronder het college van de Universiteit van Nederland.

  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’