Volledig scherm
PREMIUM
De Brief Voor Sinterklaas © Daniel Kroll

Sinterklaas, de paardenfilm van Britt of toch Shaun het Schaap?

KijktipsRegent het pijpenstelen deze herfstvakantie? Geweldig! Althans, voor wie naar de bioscoop wil met de kinderen. Er draaien vanaf vandaag zoveel familiefilms, dat kiezen lastig wordt. Wilt u iets van eigen bodem? Of toch liever animatie? Dit zijn de keuzes.

Van eigen bodem

De Brief voor Sinterklaas (leeftijd 4+)

Ooit draaide het Sinterklaasfeest vooral om strooigoed, liedjes en cadeautjes, maar anno 2019 heeft de Sinterklaasfilm definitief z’n intrede gedaan in ons culturele erfgoed. Want elk jaar weer treffen we de goedheiligman in de bioscoop, in de knoei met distributie van cadeaus, vreemde vlerken die het kinderfeest in ’t water willen gooien, of met personeelsproblemen - in dit geval. Er dreigt namelijk een nijpend Pietentekort. Kan het kinderfeest wel doorgaan?

  1. Bridget Maasland eist 7500 euro van Privé in kort geding: Ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is

    Bridget Maasland eist 7500 euro van Privé in kort geding: Ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is

    Presentatrice Bridget Maasland eist een rectificatie en een schadevergoeding van 7500 euro van weekblad Privé. De 45-jarige vriendin van André Hazes spande kort geding tegen het blad aan na een verhaal over een avond in 2014 dat volgens haar niet klopt. ,,Er is een zoen geweest, misschien zelfs een heftige zoen. Maar ik zweer op mijn zoon dat er verder niets gebeurd is.” Privé zegt dat het niet bij zoenen alleen gebleven is.