Volledig scherm
© KRO-NCRV

Slecht bekeken dramaserie Dit Zijn Wij verhuist naar NPO 3

De dramaserie Dit zijn wij is binnenkort niet meer op NPO 1 te zien, maar op NPO 3. De zestiendelige serie verhuist vanaf woensdag 29 januari daarheen in verband met tegenvallende kijkcijfers, zo laat een woordvoerder van KRO-NCRV weten.

Op de plek van Dit zijn wij zal DNA Onbekend te zien zijn, dat vanaf 30 januari wordt gepresenteerd door Dionne Stax. In de eerste aflevering spreekt Dionne met Lynda, die wil weten of Henk, de man die zij als vader ziet, ook echt haar vader is. Ook Jannet wil er via een DNA-test achter komen wie haar vader is.

Dit zijn wij (KRO-NCRV), een remake van de Amerikaanse dramareeks This is Us, wordt vanaf 14 november elke donderdag om 20.35 uur uitgezonden. De serie volgt verschillende unieke karakters die worstelen met hun persoonlijke uitdagingen, maar die naast hun verjaardag op dezelfde dag nog één ding gemeen hebben: ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Fockeline Ouwerkerk, Vincent van der Valk, Esmée van Kampen, Kay Greidanus en Romano Haynes. 

Gisteren keken 460.000 mensen naar Dit zijn wij.

Volledig scherm
© KRO-NCRV