Start van de 21e editie van de Top 2000 op NPO Radio 2 met dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte in het Top 2000-café in Beeld en Geluid, Hilversum.
Volledig scherm
Start van de 21e editie van de Top 2000 op NPO Radio 2 met dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte in het Top 2000-café in Beeld en Geluid, Hilversum. © Brunopress

Stemmen voor Top 2000 kan vanaf komend weekend

Stemmen voor de jaarlijkse Top 2000 op NPO Radio 2 kan vanaf aanstaande zaterdag. Radio-dj’s Jan-Willem Roodbeen, Annemieke Schollaardt en Jeroen Kijk in de Vegte maakten in de ochtendshow Jan-Willem Start Op bekend dat het startschot zaterdag om 11.30 uur klinkt.

  1. Josje Huisman (36) na haar scheiding: ‘Misschien is uit elkaar gaan een vorm van liefde’
    PREMIUM

    Josje Huisman (36) na haar scheiding: ‘Misschien is uit elkaar gaan een vorm van liefde’

    Josje Huisman (36) heeft haar leven een nieuwe draai gegeven. Ze woont weer in Nederland, ze maakt hoeden in plaats van muziek en ze trekt er regelmatig met haar camper ‘Chateau Jos’ op uit, samen met zoontje Kamari (3). Al meer dan een jaar is ze uit elkaar met de papa van haar kind. Nu vertelt ze voor het eerst aan Het Laatste Nieuws hoe ze er opnieuw bovenop krabbelde en ze deelt haar dromen voor de toekomst. ,,‘Ben jij euh … Josje niet?’ Dat gebeurt steeds minder.”