Sylvie Meis volgens Duitsers ‘onherkenbaar’op tribune basketbalduel

Onze oosterburen vragen zich af wat er met het gezicht van Sylvie Meis is gebeurd. De presentatrice en zakenvrouw zat zaterdag op de tribune bij een basketbalwedstrijd van Hamburg Towers en was volgens de Duitse Bild dé eyecatcher. Maar het viel de boulevardkrant op dat Sylvie er toch wat anders uit ziet.

Sylvie ziet er niet meer uit als Sylvie, citeert Bild Instagrammers die reageerden op de foto's. De 41-jarige presentatrice heeft ‘een meer stijve gelaatsuitdrukking’ en ‘een rimpelvrij voorhoofd’en een ‘andere structuur van haar opvallend hoekige gezicht’.

Sylvie genoot zichtbaar van de basketbalwedstrijd, die de Hamburgse club zaterdag de landelijke titel opleverde. Ze werd volgens Bild vergezeld door de Duitse rapper Bonez MC, die Sylvie vorig jaar via Instagram al eens mee uit vroeg. Meis had ook een goede vriendin meegenomen. 

De blondine heeft nog niet gereageerd op de reacties. Ze liet in het recente verleden weten een liefhebbers te zijn van naturel, maar een spuitjes botox zeker niet uit de weg te gaan. 

Sylvie Meis
Volledig scherm
Sylvie Meis © BSR Agency
Sylvie Meis
Volledig scherm
Sylvie Meis © Brunopress