Volledig scherm
Ladies Night met Merel Westrik. © ANP Kippa

Talkshow Ladies Night trekt niet meer dan 184.000 kijkers

De Net5-talkshow Ladies Night trok gisteravond 184.000 kijkers. Daarmee is het programma onder de 'magische grens' gezakt die medebedenkster Linda de Mol eerder in De Wereld Draait Door had genoemd. ,,Onder de 200.000 kijkers heb ik een lichte depressie", stelde De Mol toen.

Het programma, waarin alleen vrouwen te gast zijn, ging een maand geleden van start met 378.000 kijkers. Het best bekeken programma was, zoals vrijwel elke dag, het NOS Journaal van 20.00 uur, dat bijna 2 miljoen mensen trok.

De enige talkshow die een plekje in de top 25 verwierf, was Pauw. Ruim een miljoen kijkers zagen hoe zanger Ernst Daniël Smid vertelde dat hij parkinson heeft. RTL4-talkshow Beau had met 475.000 kijkers niet genoeg interesse om een plek in de lijst te krijgen.

Andere titels in de top 10 van gisteren waren ‘golden oldies' als Tussen kunst en kitsch, EenVandaag, Het Sinterklaasjournaal en Het Perfecte Plaatje. Naar het RTL-programma, waarin Helga van Leur afscheid moest nemen, keken 961.000 mensen.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.