Volledig scherm
Tanja Jess © BRUNO PRESS

Tanja Jess ondersteboven in de lucht, Ali B. al vroeg langs de lijn

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Tanja Jess heeft vandaag haar eerste les aerial yoga gehad. Het was nog even wennen voor de actrice, maar leuk vond ze het in ieder geval wel. ‘Ben er nog helemaal ondersteboven van', grapt ze op Instagram.

Kelly Weekers heeft een drukke periode achter de rug. Vandaag knijpt ze er even tussenuit om bij te komen van de afgelopen dagen. ‘Reizen met de kids’, schrijft ze bij een foto in het vliegtuig.

Goed nieuws voor de Klubbb3-collega van Jan Smit. De hartoperatie van Christoff De Bolle is geslaagd. De Volendamse zanger laat vandaag op Instagram weten bij hoge uitzondering met zijn tweeën op het podium te staan.

'Op ‘t gemakse, in mn nieuwe pakse’, schrijft Hadewych Minis vandaag onder een foto in haar nieuwe outfit. Fans van de actrice complimenteren haar om haar kleding. 'Wat tof!', reageert iemand.

Chantal Janzen gaat vanavond flink los in Hollands Got Talent. Dat is te zien op beelden die ze vanochtend al heeft vrijgegeven. Te zien is hoe de blondine met haar billen schudt terwijl Dan Karaty met plaatsvervangende schaamte wegkijkt.

Weer of geen weer, een echte voetbalouder staat aan de lijn van het veld op de zaterdagochtend. Zo ook Ali B. vanmorgen om negen uur. Met een bakje koffie of thee in zijn handen en een warme jas aan, is hij klaar voor de wedstrijd.

Het mag dan noodweer zijn in sommige delen van Oostenrijk en Duitsland, Ellemieke Vermolen heeft nergens last van. De foodblogger is in het Zwitserse Saint Moritz en is klaar voor een dagje op de latten.

Hoe schattig! Airen Mylene heeft vanochtend zoontje Bodhi in bad gedaan en dat zag eruit als een feestje. De twee zijn op beeld vastgelegd terwijl ze met een grote glimlach naar elkaar kijken. ‘Zo gezellig', schrijft de presentatrice bij het kiekje.

Nicolette van Dam en Bas Smit genieten van het zonnige weer in Dubai. ‘Never a dull moment', schrijft de blondine bij een kiekje waarop te zien is hoe ze in het verkoelende water staan.