Volledig scherm
Taylor Swift en Katy Perry konden elkaar tot voor kort niet luchten of zien. © Invision/AP

Taylor Swift en Katy Perry begraven strijdbijl

Taylor Swift en Katy Perry hebben de strijdbijl begraven. De twee popkoninginnen, ooit beste vriendinnen, waren de afgelopen jaren als water en vuur, maar nu kunnen ze weer door een deur. ,,Het voelt goed”, zegt Perry.

Katy zette een foto op haar Instagram-account met een schaal koekjes en de tekst 'Peace at last’, oftewel eindelijk vrede. Ze voegde daar de woorden 'Let's be friends' aan toe, tagde haar rivale en reageerde bovendien met 'dit voelt goed'. Taylor beantwoordde de handreiking met een reeks hartjes.

De zangeressen leefden sinds 2013 in onmin met elkaar, toen Taylor beweerde dat Katy een paar dansers van haar zou hebben ingepikt voor haar eigen tournee.
Vorig jaar leek de lucht al een beetje geklaard, toen Perry haar voormalig aartsrivaal een olijfboompje stuurde, maar nu is er overduidelijk geen vuiltje meer aan de lucht. Er wordt door fans inmiddels druk gespeculeerd over een eventueel duet van de twee, iets waarover Katy zich al eerder uitliet in de pers.

  1. Metalband ‘misleidt’ talloze fans met ‘unieke concerten’ in Europa: ‘Wat is dit voor onzin?’

    Metalband ‘misleidt’ talloze fans met ‘unieke concerten’ in Europa: ‘Wat is dit voor onzin?’

    De Amerikaanse metalband Dream Theater is de afgelopen weken door knullige communicatie in opspraak geraakt. Honderden fans hebben het gevoel dat ze onder valse voorwendselen een ticket hebben gekocht voor een van hun 35 shows in Europa. De band is zich van geen kwaad bewust, maar biedt wel zijn verontschuldigingen aan bij fans die zich misleid voelen. ‘Hier heb ik geen zestig euro voor betaald.’