Taylor Swift met Australische fans in Sydney.
Volledig scherm
Taylor Swift met Australische fans in Sydney. © EPA

Taylor Swift-fans klagen Ticketmaster aan na kaartjesdebacle

Een groep fans van Taylor Swift heeft Ticketmaster aangeklaagd naar aanleiding van het gedoe met de kaartverkoop voor haar concerten vorige maand. Volgens Amerikaanse media eisen de ‘Swifties’ dat de website wordt beboet voor onder meer ‘fraude’ met de verkoop.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Taylor Swift woest op Ticketmaster na kaartjesdebacle: ‘Ondraaglijk om aan te zien’

  Taylor Swift woest op Ticketmas­ter na kaartjesde­ba­cle: ‘Ondraag­lijk om aan te zien’

  Taylor Swift wijst met haar vinger naar Ticketmaster nadat het bedrijf gisteravond de verkoop van de kaarten voor haar Eras Tour moest stopzetten. De 32-jarige zangeres laat weten allesbehalve blij te zijn met het bedrijf. ‘Ik ga voor niemand excuses verzinnen, want we hebben ze meerdere keren gevraagd of ze aan de eisen konden voldoen en ons was verzekerd dat ze dat konden’, schrijft Swift kwaad op Instagram.