Taylor Swift verschijnt opeens in Nashville bij megavlinder

videoIn aanloop naar een grote bekendmaking aankomende vrijdag, verscheen popster Taylor Swift als verrassing midden in het centrum van de Amerikaanse stad Nashville. Daar ontmoette ze een horde fans terwijl ze voor een muurschildering stond van een gigantische vlinder.

Voordat Swift verscheen, maakte ze bekend op haar Instagram Story dat ze de muurschildering had laten maken op een willekeurige muur in de stad, en er hints in waren verstopt over haar nieuwe nummer. Fans vonden al snel de locatie van de kleurige vlinder en kwamen massaal opdraven. Swift nam de tijd om foto's met hen te maken en om iedereen enthousiast te maken over haar mysterieuze mededeling.

Swift hint de laatste paar maanden dat er groot nieuws zal komen op vrijdag. Veel mensen denken dat het zal gaan om nieuws over haar zevende studioalbum, maar anderen denken dat de zangeres misschien persoonlijk nieuws heeft. Er zijn zelfs geruchten dat het nieuws zal gaan over haar seksuele geaardheid.

Volledig scherm
© AP
  1. Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’
    Temptation Island

    Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

    De geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.”