Volledig scherm
Farrah Abraham. © WireImage

Teen Mom-ster Farrah Abraham stelt bizarre eisen aan toekomstige date

Farrah Abraham (28), die bekend werd door het MTV-programma Teen Mom, is heel kritisch als het gaat om het vinden van een geschikte levenspartner. De Amerikaanse, die inmiddels zo’n 2,2 miljoen volgers heeft op Instagram, deelde met Us Weekly welke eisen zij stelt aan een man.

Abraham is voorzichtig met wie ze in haar leven toelaat. Ze heeft een aantal specifieke regels waar haar toekomstige partner zich aan moet houden. Zo zouden de mannen vooral geen pers in hun omgeving mogen hebben en is een NDA tekenen verplicht. Farrah vertelt: ,,Ik weet heel goed waar ik naar op zoek ben als het gaat om personaliteit en gedrag. Ik neem geen risico’s meer, de mannen moeten een NDA tekenen. Ze mogen geen pers of andere mensen bellen, of vrienden zijn met verslaggevers. Ik neem het heel serieus.”

Wat Farrah precies bedoelt met ‘andere mensen’, is onbekend. Wel vertelt ze waar deze eisen vandaan komen: ,,Als het gaat om daten, heb ik heel veel nare dingen meegemaakt. Vooral na al mijn therapie. Ik heb geen zin in iemand die met mij wil daten omdat ik bekend ben.” De Teen Mom-ster vindt het op dit moment prima om single te zijn. Ze zou zelfs overwegen om te adopteren. ,,Sophia wil heel graag een broertje of zusje. Ik hoop dat ik iemand ontmoet die leuk genoeg is om een kind mee te krijgen. Maar ik heb geen haast, ik vind het op dit punt oké om getrouwd te zijn met mezelf. Sophia is mijn enige liefde op dit moment. We hebben een gelukkig gezin, we hebben het geweldig.”

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Arda Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’