Volledig scherm
© RTL

Televisiehuwelijk Ferry en José neemt onverwachte wending na Married at First Sight

videoHet televisiehuwelijk tussen Married at First Sight-deelnemers Ferry en José heeft een onverwachte wending genomen. Zagen 1,1 miljoen mensen gisteren op RTL 4 hoe de twee gelukkig getrouwd bleven, na de opnames werd tóch de scheiding aangevraagd. Ferry trok daarna de stoute schoenen aan en zocht contact met zijn vlam.

Al tijdens de huwelijksreis naar het romantische Noorwegen sprak de spontane José haar twijfels uit. Ze kreeg de liefde aangeboden op een presenteerblaadje, maar twijfelde of ze genoeg voor haar Ferry voelde. Het feit dat ze, volgens de wetenschap, een match made in heaven met hem is, trok haar toch over de streep. ,,Hoe is het om elkaar te zien zonder camera's en zoveel ogen op ons gericht. Daarom is mijn beslissing dat ik graag met je getrouwd wil blijven’’, vertelde ze in de finale-aflevering.

Aan tafel bij Eva Jinek openbaarde Ferry dat José toch niet genoeg had gevoeld. ,,We zijn gaan daten en helaas zijn we toch tot het besluit gekomen te gaan scheiden’’, zei hij. Vervolgens, met een glimlach: ,,Maar een maand later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar uitgenodigd om een weekend weg te gaan. Dat vond ze goed, en daar is de vonk toch weer overgeslagen.’’ Ferry en José zijn dus gescheiden, maar aan het daten. ,,Ik ben hartstikke verliefd! We zien wel waar het schip strandt.’’

Volgens presentator Carlo Boszhard was dit seizoen ‘alle hoop’ gevestigd op José en Ferry. ,,Een mooi resultaat kun je niet afdwingen, dus ik vind het fijn dat ze nu weer daten. Geef ze de tijd en de rust. En dan hoop ik dat het goedkomt. Niet voor het programma, maar vooral voor dit fantastische koppel.’’

Naast Ferry en José zijn ook deelnemers Thierry en Sanne nog blij met elkaar. Voor Henk en Chantal, Robin en Kimberly, Chantal en Ingeborg en Jeroen en Antoine liep het sprookje uit op een fiasco.

Volledig scherm
© RTL