Temptation-Orpheo valt door de mand als camera's ‘verdwijnen’

VideoHet koppel Liessinde (23) en Orpheo (24) maakte vorige week pas hun entree in de villa vanTemptation Island VIPS, maar de grenzen worden nu al opgezocht. En dat geldt vooral voor Orpheo, die de verleiding tijdens zijn date met Angi absoluut niet uit de weg gaat. Sterker nog, Orpheo is juist degene die er op los flirt, vooral als hij denkt dat de camera's niet draaien.

Het was Orpheo die al eens eerder een misstap heeft begaan tijdens zijn relatie met Liessinde. Vandaar ook de keuze om mee te doen aan Temptation Island VIPS. ,,Opeens kwam er een springplank als Temptation, om in ieder geval te laten zien dat ik nog steeds van haar houd en daarvoor wil vechten’’, klonk het uiterst serieus uit zijn mond tijdens de kennismaking met presentatoren Kaj en Yolanthe.

Toch bleek al snel dat Orpheo niet vies was van wat geflirt. Tijdens een feestje met de andere bezette mannen en begeerlijke vrijgezelle dames, kwam Orpheo's ware aard naar boven. In diep gesprek met verleidster Angi bekende hij namelijk dat de mogelijkheid bestaat dat hij met haar tussen de lakens zou kunnen eindigen. ,,De optie is er. Er is een bepaalde aantrekkingskracht. En als ik dat stukje toelaat, zou ik wel kunnen visualiseren dat ik met jou in bed zou kunnen eindigen’’, aldus Orpheo, die onschuldig stelde ‘gewoon precies te zeggen hoe hij denkt’.

Ook uit de teaser die RTL vandaag heeft vrijgegeven wordt duidelijk dat Orpheo vrijwel nauwelijks tot niet met zijn vriendin Liessinde bezig is. Tijdens zijn date met de Poolse Angi heeft hij het namelijk wel érg gezellig. Het lijkt er in eerste instantie nog wat onschuldig aan toe te gaan, maar als Orpheo eenmaal denkt dat de camera's niet meer draaien, valt hij door de mand. ,,Ik zie je niet meer drinken, ben je aan het einde van je latijn of hoe zit dat?’’, daagt hij haar uit. ,,Je moet mij dronken voeren, dan kom ik gewoon naar je kamer de hele nacht hoor’’, reageert Angi, waarop Orpheo terugkaatst: ,,Mag.’’ Even later gaat hij nog wat verder: ,,Dat gaat niet goed, dat weet jij ook.’’

Hoe het tussen Angi en Orpheo afloopt, wordt morgen duidelijk in een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS.

Volledig scherm
Orpheo in Temptation Island VIPS. © RTL

,

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.